Home Producten Bedrijf Links Contact
>> De Ginsengwortel
>> Gezondheid
>> Het bedrijf
>> Inspiratie


>> Ginseng capsules
>> Ginseng shampoo
>> Ginseng zalf
>> Boerenkracht

 

 


De Ginsengwortel


Van plantje tot gedroogde Ginsengwortel

De Ginsengplant komt oorspronkelijk uit Azië. Omdat de wortel vaak op een mens lijkt, spreken ze in China ook wel van de "menswortel". Vanwege de heilzame werking spreekt men in Korea van "wildkruid". In de Aziatische landen wordt de wortel al duizenden jaren geteeld en gebruikt om de geneeskrachtige werking.

Na 3 of 4 jaar wordt er geoogst. De planten dragen dan flinke trossen bessen die vervolgens weer gezaaid worden.

 

HollandGinseng

In het westen is pas sinds de laatste decenia onderzoek gedaan naar de kracht van de Ginsengwortel. Uit deze onderzoeken bleek onder andere: het gaat vermoeidheid tegen, het stimuleert de darmperistaltiek, verlaagt de bloeddruk en het cholestorolgehalte, gaat ontstekingen tegen en is werkzaam tegen vergiftiging en trombose. Verder geeft Ginseng een groter gevoel van algemeen welzijn.

Sinds 1994 is T. van der Heijden teler van American Ginseng. American Ginseng is een minder sterke variant op de Aziatische Ginseng. De sterkte van Ginseng is aangepast aan de Westerse markt, waarvoor de oorspronkelijke Ginseng te sterk is gebleken.

HollandGinseng biedt American Ginseng onder andere in de vorm van capsules, zalf en shampoo.
Daarnaast wordt de American Ginseng ook verwerkt in een drank van Appel en Frambozen of Blauwe bessen. Deze drank heeft de naam Boerenkracht meegekregen vanwege de ingrediënten die recht van de boer komen en die je nieuwe natuurlijke energie geven.

Ooit was Ginseng meer waard dan goud. Ginseng, het koninklijke kruid.

 
       
Voor bestellingen stuur een e-mail naar: info@hollandginseng.nl
 
Home | Producten | Bedrijf | Links | Contact
© HollandGinseng.nl